PDA

View Full Version : Can't upload pics!



AdrianRose
08-09-2013, 02:20 PM
Hi Ashley and folks

I have as you know uploaded loads of pics in the past to this great forum. Always from the tapatalk app on my phone. However, now when I try to upload a pic it asks for my forum username, when I give it tho it just freezes and locks up?!

Any ideas??

All the best
Ade.

jus_young
08-09-2013, 02:48 PM
Testing, testing, one two three

10114

Can't give that to kids!

jus_young
08-09-2013, 02:53 PM
Just posted that via Tapatalk app on iPhone. The Forum has been updated to use the latest version of Tapatalk so you may need to update the app on your phone Ade.

AdrianRose
08-09-2013, 03:14 PM
I've already updated it mate and it still won't let me upload a picture.

Ade :(

jus_young
08-09-2013, 04:43 PM
Ashley!!!!

jus_young
08-09-2013, 04:46 PM
Message sent to the badgers for their attention Ade.

ADz
08-09-2013, 05:33 PM
I've already updated it mate and it still won't let me upload a picture.

Ade :(


Hi Ade,

Which OS are you using?

If you're using Android I would recommend going to your app manager, select Tapatalk and then use the "Clear Data" option. You will however need to re-enter your logins and lose any custom settings you have but if there is a issue on your current install it should clear it up.

Also, which option are you using to host them, via site hosted or tapatalk?

AdrianRose
08-09-2013, 08:49 PM
Message sent to the badgers for their attention Ade.

Cheers buddy.

Ade

AdrianRose
08-09-2013, 08:52 PM
Hi Ade,

Which OS are you using?

If you're using Android I would recommend going to your app manager, select Tapatalk and then use the "Clear Data" option. You will however need to re-enter your logins and lose any custom settings you have but if there is a issue on your current install it should clear it up.

Also, which option are you using to host them, via site hosted or tapatalk?

It's an IPhone 5 using the latest iOS and a fully updated tapatalk app. Also it won't let me get as far as choosing a host. As soon as I select the picture icon to upload a photo it asks me for my username which I give correctly then I hit the submit button. Then nothing. It just freezes everytime.
Thanks for the assist tho pal.

Ade

Ashley Cawley
08-09-2013, 09:40 PM
Sorry to hear it's giving you gip Ade, it might be worth deleting the Tapatalk App and reinstalling it on iOS to see if that works, I've not had any other reports as of yet and I'll test it when I can get my mits on the iOS device the wife is using.

To delete an App, press and hold on it's icon, then click the cross on it when it appears. Reinstall via the App store.

AdrianRose
08-09-2013, 10:41 PM
Thanks ash. I've deleted and reinstalled so I'm gonna try again now to upload a pic.

If it works and appears here then please feel free to delete this thread so it doesn't waste any valuable forum space.

Ok here goes.

http://img.tapatalk.com/d/13/09/09/u8aqenet.jpg

AdrianRose
08-09-2013, 10:41 PM
Yeah it worked.

SuperAsh strikes again.

:)

jus_young
08-09-2013, 10:50 PM
:happy-clapping:

Nice picture too :)